NAROČILA NA TELEFON: 051/300-455 ALI E-MAIL: info@pikanai.si
Omejitev dostave telegramov v porodnišnice:
Zaradi situacije z virusom COVID-19 in omejitve vstopa obiskovalcev/dostavljalcev v porodnišnice, je trenutno onemogočena dostava telegramov v slovenske porodnišnice. Telegrame lahko dostavimo mamici na dom, cena dostave pa znaša 1,99€. Naš pogodbeni partner za dostavo je Pošta Slovenije, telegrami se pošiljajo preko navadne dostave, s sledilno številko. V kolikor bi želeli Hitro dostavo, nas prosim prej kontaktirajte za dodatne informacije.

Isti dan gredo naprej naročila oddana in plačana do 12. ure (od ponedeljka do petka), dostava je predvidena za naslednji delovni dan. 
Naročila oddana in plačana po 12.uri oz. med vikendom, so odposlana naslednji/prvi delovni dan. 
Kaj prejme mamica kot darilo poleg naročenega telegrama?

Vsakemu naročilu, ne glede na znesek nakupa priložimo Foto kartico. V kolikor mamica prejme več naših telegramov, prejme različne kartice. V sodelovanju z blagovno znamko Teta Violeta, priložimo mamici v darilno vrečko tudi set 8 pleničk Teta Violeta št.1 ali paket 20 vlažilnih robčkov Water care Sensitive teta Violeta. Izdelki Teta Violeta se ne prilagajo naročilom, kjer je le voščilnica, saj so ta naročila dostavljena v kuverti, ne v naši darilni vrečki.


Splošno o dostavi:

Telegram dostavimo v najkrajšem možnem času, urnik dostave je napisan spodaj. Ker pa dostava v sobo mamice ni odvisna le od nas, obstaja možnost, da bo mamica telegram prejela pozno popoldne. Bodite pozorni tudi na to, da so mamice v porodnišnici najmanj dva/tri dni, v kolikor je vse v redu in da po navadi zapuščajo porodnišnico v dopoldanskem času, zato skušajte poslati telegram čim prej po rojstvu dojenčka, da bo pri njej pravočasno.

Pri dostavah moramo spoštovati red v porodnišnicah oz. bolnišnicah. 

V katere porodnišnice je možna dostava?

Vaše telegrame z veseljem dostavimo v vse slovenske porodnišnice ali mamici na dom.

Porodnicam v Porodnišnici Postojna telegramov z darili ni dovoljeno prinašati v sobe, zato je z vodstvom Porodnišnice Postojna dogovorjen sledeči način dostave in vročitve telegramov.

  • Porodnice lahko telegrame z darili, ki bodo prispeli na njihovo ime, prevzemajo pri pismonoši, ki bo v avli Porodnišnice Postojna vsak dan od ponedeljka do petka in so o tem obveščene s strani Porodnišnice Postojna.
  • Telegrame lahko v imenu porodnice in ob predložitvi izpolnjenega in podpisanega pooblastila prevzame tudi pooblaščenec, in sicer v avli Porodnišnice Postojna.
  • V kolikor porodnica ali njen pooblaščenec ne prevzame telegrama v porodnišnici, dobi v sobo listek z obvestilom in lahko telegram kasneje prevzame na pošti.


Kdaj je telegram dostavljen?

Vaš telegram dostavimo v najkrajšem možnem času. 

Ljubljana: vsa naročila oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 13.00, so dostavljena isti dan v porodnišnico, mamica bo telegram v sobo prejela v popoldanskem času. Telegrami se v Ljubljano dostavljajo tudi med vikendi in prazniki, vendar more biti naročilo oddano do 9.00 ure, v kolikor želite dostavo isti dan. V Porodnišnici Ljubljana je telegram v sobo mamice med tednom dostavljen okoli 17.ure in med vikendom okoli 14.ure.

Ostale porodnišnice: za dostavo pošiljk po Sloveniji med tednom (od ponedeljka do petka), uporabljamo storitev Hitra pošta, našega pogodbenega partnerja Pošte Slovenija. Vsa naročila oddana do 11.00 ure, bodo dostavljena še isti dan, v katerokoli porodnišnico v Sloveniji. Mamica bo telegram v sobo prejela v popoldanskem času, obstaja verjetnost, da bo telegram dostavljen pozno popoldne. Vsa naročila oddana v petek po 11.00, bodo dostavljena v ponedeljek. Vsa naročila oddana na praznik, bodo oddana naslednji delovni dan.

Ali je dostava možna ob vikendih in praznikih?

Ljubljana: ob vikendih in praznikih dostavimo vsa naročila oddana do 9.00 ure zjutraj še isti dan. Naročila oddana po tej uri, so dostavljena naslednji dan.

Ostale porodnišnice: trenutno dostava ob vikendih in praznikih ni mogoča, vendar se trudimo, da bo v kratkem na voljo tudi ta možnost.

Kako izgleda dostavljeni telegram?

Vsak telegram lično zavijemo in ga dostavimo tako, da mamico razveseli že na prvi pogled. Nekateri izdelki so zaviti v darilno škatlo, v katero položimo klobučni papir. Vsaka škatla je ovita s svilenim trakom in dostavljena v beli darilni vrečki Pika na i.

Izdelki, ki ne gredo v darilno škatlo (po navadi večje plišaste igrače), so oviti v klobučni papir in dostavljeni v beli darilni vrečki Pika na i.

Mamici na vrečko dodamo še pentljico, na katero je navezana kartica Pika na i.

Ali je naročilo voščilnice obvezno?

Ne, naročilo voščilnice ob nakupu izdelka ni obvezno, svetujemo pa vam, da mamici napišete vsaj kdo je pošiljatelj telegrama. Zraven lahko dodate tudi osebno posvetilo ali verz, mi pa bomo vaše sporočilo natisnili na posebno 170g voščilnico (slika spodaj) in jo dodali k darilu. Tekst nam napišite v opombe v košarici.Ali je potrebno telegram plačati pred dostavo?

Tako je. Pred dostavo telegrama počakamo na plačilo. Za hitrejšo dostavo nam tako pošljite potrdilo o plačilu (iz spletne banke, potrdilo UPN iz pošte/banke), plačilo preko kartičnega oz. Paypal sistema pa prejmemo avtomatsko na email.

Kaj prejme mamica kot dodatno darilo, ob naročilu nad 60€?

Mamici v vašem imenu podarimo še komplet 16 Foto kartic, z imenom novorojenčka na dveh karticah. Kartice so v prodaji po redni ceni 13,99€. V kolikor je kartice mamica že prejela, ji podarimo komplet 3 parov nogavičk.

Kakšen je sistem dostave v Porodnišnico Postojna?

Porodnicam v Porodnišnici Postojna telegramov z darili ni dovoljeno prinašati v sobe, zato je z vodstvom Porodnišnice Postojna dogovorjen sledeči način dostave in vročitve telegramov:

Porodnice lahko telegrame, ki bodo prispeli na njihovo ime, prevzemajo na Pošti Postojna, vsak dan od ponedeljka do sobote in so o prejetem telegramu obveščene tako, da v sobo prejmejo listek z obvestilom o telegramu, s katerim se kasneje zglasijo na pošti.

Telegrame lahko v imenu porodnice in ob predložitvi izpolnjenega in podpisanega pooblastila ali predložitvi osebnega dokumenta mamice, prevzame tudi pooblaščenec (očka, mama, tašča, sestra...), in sicer na Pošti Postojna.

Sistem velja za vse ponudnike telegramov in dostava v sobo mamice ni dovoljena nikomur. V kolikor želite poslati telegram mamici, ki je rodila v Porodnišnici Postojna, vam svetujemo, da telegram raje pošljete na njen domači naslov.