NAROČILA NA TELEFON: 051/300-455 ALI E-MAIL: info@pikanai.si
OBVESTILO: v soboto 13.7.2024 in soboto 20.7.2024 NE dostavljamo v Porodnišnico Ljubljana. Ostale dni v tednu dostavljamo normalno, po urniku, ki je napisan spodaj :)


Dostava telegramov v porodnišnice (urnik):

Urnik dostave naročil v porodnišnico ali na domači naslov (da bomo lahko hitreje pripravili vaš telegram, nam lahko ob plačilu po predračunu posredujete potrdilo o plačilu na info@pikanai.si):

- v porodnišnice (velja za vse, razen Ljubljano (spodaj), Postojno in Izolo) : oddana in plačana do 11. ure (od ponedeljka do petka), dostava je predvidena za isti delovni dan (darila z imenom oddana in plačana vsaj do 10.30). Naročila oddana in plačana po 11.uri oz. med vikendom/prazniki, so odposlana naslednji/prvi delovni dan (za personalizirana darila glejte točko spodaj). V kolikor izberete plačilo po predračunu, nam lahko posredujete potrdilo o plačilu.

- v porodnišnico Ljubljana: oddana in plačana do 12.30 ure (od ponedeljka do petka) in v soboto do 9.ure (darila z imenom oddana in plačana vsaj do 8.30), dostava je predvidena za isti dan. Naročila oddana in plačana po zgoraj navedenih urah oz. ob nedeljah/praznikih, so odposlana naslednji/prvi delovni dan (za personalizirana darila glejte točko spodaj). V kolikor izberete plačilo po predračunu, nam lahko posredujete potrdilo o plačilu.

Personalizirana darila/naročila, ki vsebujejo izdelke z imenom: ker za izdelavo potrebujemo nekoliko več časa, gredo isti dan naprej naročila oddana in plačana do predvidoma 10.30 ure, za Porodnišnico Ljubljana do 11.30. ure, ob sobotah do 8.30 (izdelki z imenom).

- na domači naslov: oddana in plačana do 12. ure (od ponedeljka do petka), dostava je predvidena za naslednji delovni dan, pri čemer pa ima Pošta Slovenije po pogodbi časa za dostavo 3 delovne dni. Naročila oddana in plačana po 12.uri oz. med vikendom/praznikih, so odposlana naslednji/prvi delovni dan.

V Postojno in Izolo zaradi prepovedi, ki so posledica korona virusa, ne smemo dostavljati. Svetujemo vam, da pošljete mamici telegram na domači naslov.

Minimalni znesek naročila za porodnišnice je 12€, saj le tako lahko ponudimo nižje stroške dostave.

Kaj prejme mamica kot darilo poleg naročenega telegrama?


Ob naročilu voščilnice in izdelka, priložimo Spominsko kartico Prišel/Prišla je na svet, ki jo mamica s podatki otroka izpolni sama in jo po želji lahko uporabi za okras stene v dojenčkovi sobici. Ob naročilu voščilnice priložimo milestone kartico.Splošno o dostavi:

Telegram dostavimo v najkrajšem možnem času, urnik dostave je napisan spodaj. Ker pa dostava v sobo mamice ni odvisna le od nas, obstaja možnost, da bo mamica telegram prejela pozno popoldne. Bodite pozorni tudi na to, da so mamice v porodnišnici najmanj dva/tri dni, v kolikor je vse v redu in da po navadi zapuščajo porodnišnico v dopoldanskem času, zato skušajte poslati telegram čim prej po rojstvu dojenčka, da bo pri njej pravočasno.

Pri dostavah moramo spoštovati red v porodnišnicah oz. bolnišnicah.

V katere porodnišnice je možna dostava?

Vaše telegrame z veseljem dostavimo v skoraj vse slovenske porodnišnice ali mamici na dom.

(Do preklica ne dostavljamo v Porodnišnico Postojna in Izola) Porodnicam v Porodnišnici Postojna telegramov z darili ni dovoljeno prinašati v sobe, zato je z vodstvom Porodnišnice Postojna dogovorjen sledeči način dostave in vročitve telegramov.
  •     Porodnice lahko telegrame z darili, ki bodo prispeli na njihovo ime, prevzemajo pri pismonoši, ki bo v avli Porodnišnice Postojna vsak dan od ponedeljka do petka in so o tem obveščene s strani Porodnišnice Postojna.
  •     Telegrame lahko v imenu porodnice in ob predložitvi izpolnjenega in podpisanega pooblastila prevzame tudi pooblaščenec, in sicer v avli Porodnišnice Postojna.
  •     V kolikor porodnica ali njen pooblaščenec ne prevzame telegrama v porodnišnici, dobi v sobo listek z obvestilom in lahko telegram kasneje prevzame na pošti.

Ali je dostava možna ob vikendih in praznikih?

Ljubljana: ob vikendih in praznikih dostavimo vsa naročila oddana do 9.00 ure zjutraj še isti dan. Naročila oddana po tej uri, so dostavljena naslednji dan.

Ostale porodnišnice: trenutno dostava ob vikendih in praznikih ni mogoča, vendar se trudimo, da bo v kratkem na voljo tudi ta možnost.

Ali dostavljate v tujino?

Telegrame je možno poslati tudi v tujino, v katerokoli državo, ceno dostave preverimo pred pošiljanjem in vam jo zaračunamo na predračunu. V tem primeru vas prosimo, da oddate naročilo preko info@pikanai.si ali preko telefona 051300455.

Kako izgleda dostavljeni telegram?

Vsak telegram lično zavijemo in ga dostavimo tako, da mamico razveseli že na prvi pogled. Nekateri izdelki so zaviti v darilno škatlo in/ali vrečko, v katero položimo klobučni papir. Vsaka škatla je ovita s svilenim trakom in dostavljena v beli darilni vrečki Pika na i.

Izdelki, ki ne gredo v darilno škatlo (po navadi večje plišaste igrače), so oviti v klobučni papir in dostavljeni v beli darilni vrečki Pika na i.

Ali je naročilo voščilnice obvezno?

Ne, naročilo voščilnice ob nakupu izdelka ni obvezno, svetujemo pa vam, da mamici napišete vsaj kdo je pošiljatelj telegrama. Zraven lahko dodate tudi osebno posvetilo ali verz, mi pa bomo vaše sporočilo natisnili na posebno 170g voščilnico (slika spodaj) in jo dodali k darilu. Tekst nam napišite v opombe v košarici.Ali je potrebno telegram plačati pred dostavo?

Tako je. Pred dostavo telegrama počakamo na plačilo. Za hitrejšo dostavo nam tako pošljite potrdilo o plačilu (iz spletne banke, potrdilo UPN iz pošte/banke), plačilo preko kartičnega oz. Paypal sistema pa prejmemo avtomatsko na email.

Kaj prejme mamica kot dodatno darilo, ob naročilu nad 60€?

Mamici v vašem imenu podarimo še komplet 16 Foto kartic, z imenom novorojenčka na dveh karticah. Kartice so v prodaji po redni ceni 13,99€. V kolikor je kartice mamica že prejela, ji podarimo komplet 3 parov nogavičk.

Kakšen je sistem dostave v Porodnišnico Postojna? (Trenutno zaradi ukrepov Covid ne dostavljamo v Porodnišnico Postojna)

Porodnicam v Porodnišnici Postojna telegramov z darili ni dovoljeno prinašati v sobe, zato je z vodstvom Porodnišnice Postojna dogovorjen sledeči način dostave in vročitve telegramov:

Porodnice lahko telegrame, ki bodo prispeli na njihovo ime, prevzemajo na Pošti Postojna, vsak dan od ponedeljka do sobote in so o prejetem telegramu obveščene tako, da v sobo prejmejo listek z obvestilom o telegramu, s katerim se kasneje zglasijo na pošti.

Telegrame lahko v imenu porodnice in ob predložitvi izpolnjenega in podpisanega pooblastila ali predložitvi osebnega dokumenta mamice, prevzame tudi pooblaščenec (očka, mama, tašča, sestra...), in sicer na Pošti Postojna.

Sistem velja za vse ponudnike telegramov in dostava v sobo mamice ni dovoljena nikomur. V kolikor želite poslati telegram mamici, ki je rodila v Porodnišnici Postojna, vam svetujemo, da telegram raje pošljete na njen domači naslov.