NAROČILA NA TELEFON: 051/300-455 ALI E-MAIL: info@pikanai.si

VERZI OB ROJSTVU

Čudež
Življenje je kakor cesta, ki pelje v neznano. A na nepoznani poti, se dogajajo čudeži. Eden od čudežev, se je zgodil ravno danes, ko sta v svoje naročje prejela najdragocenejše darilo življenja. Na vaši novi poti vam želimo ogromno nasmejanih in čarobnih dni.
Življenje
Nihče ne more vedeti, kaj pomeni življenje, kaj pomeni svet, kaj pomeni kar koli, dokler ne dobi otroka in ga vzljubi. Takrat se spremeni vse vesolje in nič ne bo nikoli več tako, kot je bilo. (Lafcadio Hearn)
Mama
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. (Tone Pavček)
Danes
Danes je poseben dan! Dan, ko sta prejela najlepše darilo življenja, dan prihoda vajinega novega družinskega člana, dan, ko sta postala mamica in očka, nepozabni dan, katerega se bosta spominjala celo življenje …
Pika na i
Z današnjim dnem se je za vedno spremenilo vajino življenje. Naj se čarobnost življenja prične. Vajin sonček vama je podaril piko na i. Postali ste družina. Čestitke!
Novorojenček
Novorojenček je začetek vsega; nečesa čudovitega, upanja, sanj o možnosti. (Eda Leshan)
9 mesecev
Dolgih 9 mesecev sta jo/ga čutila, se z njo/njim pogovarjala in nestrpno čakala. Naj vama mali čudež, pričara še veliko čarobnih dni.
Svet
Otročiček nam vrne svet, ki smo ga izgubili – svet čudes. Lepoto cveta. Lesket plamena. Metulja. List. Ptico. Ustvarjeno na novo. Čudovito. Vidimo jih skozi oči nedolžnosti. In … otroško veselje postane naše. (Pam Brown)
Smisel
Ko se majhno dete rodi, življenje smisel dobi, naj bo zdrav in vesel, da kdaj ponoči vama bi pel, da bosta vedela, da ste sedaj ljubka družinica! Iskrene čestitke ob rojstvu malega princa/princeske! 
Dobre vile
Naj te čuvajo dobre vile in nate naj sije sonce. Naj se ti umaknejo vsi oblaki in naj bo tvoj obrazek vedno nasmejan. Iskrene čestitke staršem ob rojstvu otroka...